contact@creativehub.gr

Our blog

Bridge The Gap Workshops

Ένας από τους στόχους του Creative Hub είναι η πραγματοποίηση μιας σειράς από σεμινάρια ανάπτυξης δεξιοτήτων (skills development workshops) στη Λέσβο, οι οποίες θα είναι βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν τα project τους, να ξεκινήσουν νέα, ή απλά να ενισχύσουν τη θέση τους μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, που ήδη βρίσκονται. Μέσα από τα αυτά τα σεμινάρια, θέλουμε να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος, όπου ο καθένας από εμάς θα έχει ίδιες ευκαιρίες να εξελιχθεί στη δουλειά του ή να υλοποιήσει ιδέες του. Γι’ αυτό και το βασικό μότο του προγράμματος αυτού είναι το: Bridge The Gap. Δεν έχει νόημα να… προσέχουμε το όποιο χάσμα. Σκοπός μας είναι να το γεφυρώσουμε.

Στην πρώτη φάση του προγράμματος μας ζητήσαμε από τους κατοίκους της Λέσβου να απαντήσουν σε ένα μικρό ερωτηματολόγιο. Αυτή η μίνι έρευνα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για εμάς, για να είμαστε σε θέση να διαμορφώσουμε το προφίλ της κοινότητάς μας, να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες της και αντίστοιχα να διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα σεμιναρίων, που πραγματικά θα απευθύνεται σε αυτή.

Πλέον βρισκόμαστε στη δεύτερη, πολύ σημαντική φάση, όπου θα αξιολογήσουμε τις απαντήσεις αυτές. Από αυτή την αξιολόγηση θα προκύψει, ουσιαστικά, και το πρόγραμμα του πρώτου κύκλου σεμιναρίων.

Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας και στα κανάλια του Creative Hub στα social media για περισσότερες ανακοινώσεις!