contact@creativehub.gr

Our blog

Δωρεάν εργαστήριο για επικοινωνία και δημόσια παρουσίαση από το Creative Hub το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο του The Bridge Project

Ξεκινά η 2η φάση του THE BRIDGE PROJECT με το πρώτο εργαστήριο σχετικά με την επικοινωνία και τo public speaking! Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου ταυτόχρονα σε Μυτιλήνη και Παλέρμο και εισηγητής στο εργαστήριο της Μυτιλήνης (στα Ελληνικά) θα είναι ο εκπαιδευτής, ομιλητής, και παρακινητής Θεράπων Φάκας, που θα μοιραστεί μαζί μας τα μυστικά της σωστής επικοινωνίας της ιδέας μας ή/και των προσωπικών μας δεξιοτήτων.

Πότε: Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 | 10πμ – 6μμ ( με διαλλείματα – θα υπάρχει καφές και ελαφρύ γεύμα για τους συμμετέχοντες)
Που: Στο OpenSpace (Τυρταίου 4, πλησίον Ερμού, στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης)

H συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν με απαραίτητη προεγγραφή στο https://tbp_communication_public_speaking_mjt.eventbrite.de
[περιορισμένος αριθμός θέσεων]

Στο εργαστήριο μπορούν να λάβουν μέρος και συμμετέχοντες του προηγούμενου εργαστηρίου, καθώς θα αφορά μία από τις θεματικές, που εξετάστηκαν σε αυτό, και το επίπεδό του θα είναι πιο ανεβασμένο.

Το THE BRIDGE PROJECT

Το THE BRIDGE PROJECT είναι μια σειρά εργαστηρίων, που πραγματοποιούνται στη Μυτιλήνη και το Παλέρμο από το CREATIVE HUB και το PUSH αντίστοιχα και έχουν ως στόχο την ενίσχυση της συνεργατικότητας μεταξύ ατόμων, ομάδων και κοινοτήτων μέσα από διαδικασίες ανάπτυξης δεξιοτήτων.

To έργο ξεκίνησε στο πλαίσιο του προγράμματος TANDEM EUROPE μια πρωτοβουλία του European Cultural Foundation και του MitOst e.V. σε συνεργασία με το Fondazione Cariplo και την οικονομική ενίσχυση του Robert Bosch Stiftung και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, που υλοποιείται με τη συνεργασία των 4iS (Aveiro), COMM’ON (Athens) και Ideas Factory (Sofia).

Το THE BRIDGE PROJECT χρηματοδοτείται επίσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του DESIGNSCAPES project “Design-Enabled Innovation in Urban Environments” (H2020-SC6-CO-CREATION-2016-3 Αριθμός έργου: 763784)

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thebridgeproject.eu.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή

Ο Θεράπων Φάκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο ΔΠΘ και για πολλά χρόνια δραστηριοποιήθηκε στην κατασκευή ιδιωτικών έργων.

Πιστεύει ότι κάθε πρόκληση κρύβει και μια ευκαιρία και για αυτό χρησιμοποίησε την κρίση ως έναυσμα για να ακολουθήσει την εσωτερική του «φωνή» και να ασχοληθεί με τον κλάδο της προσωπικής ανάπτυξης. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το πιστοποιημένο πρόγραμμα Certificated in Coaching του Athens Coaching Institute.

Ίδρυσε την apiron.gr και πλέον παρακινεί, εμπνέει και ενθαρρύνει άτομα και επιχειρήσεις στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουνε τη «φωνή» τους μέσω συνεδριών, εισηγήσεων και σεμιναρίων.

Εμπνεύστηκε και παρουσιάζει την εκπομπή #CoachTheDay, την 1η πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στην Ελλάδα αφιερωμένη στην προσωπική ανάπτυξη. Καθημερινά 6:00 με 8:00 το πρωί στον star888fm.gr .

Αγαπημένο μότο: «Κανένα εμπόδιο δεν είναι μεγαλύτερο από την θέληση μας για αυτό πρέπει να τα προκαλούμε»