contact@creativehub.gr

Our blog

Skill Up: δωρεάν εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων στη Μυτιλήνη

Μια νέα σειρά δωρεάν εργαστηρίων ανάπτυξης δεξιοτήτων με εισηγητές και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη διοργανώνει το Creative Hub στη Μυτιλήνη, με τη συνεργασία του Starfish Foundation. Τα εργαστήρια του προγράμματος Skill Up έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν σημαντικά και χρήσιμα εφόδια, είτε για την ανάπτυξη των επιχειρήσεών τους ή των φορέων στους οποίους συμμετέχουν, είτε απλά να ενισχύσουν τις γνώσεις και το βιογραφικό τους.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στο Open Space (Τυρταίου 4, κεντρική αγορά) στα Ελληνικά (εκτός του τελευταίου) και το πρόγραμμα τους είναι το ακόλουθο:

· Σάββατο 07/3 – 09.30 – Εύρεση οικονομικών πόρων (Fundraising)

· Κυριακή 08/3 – 09.30 – Επιχειρηματικό σχέδιο (Business plan)

· Κυριακή 22/3 – 09.30 – Πλάνο αναζήτησης χρηματοδότησης

· Σάββατο 28/3 – 09.30 – Social media

· Κυριακή 29/3 – 11.00 – Marketing

· Τετάρτη 01/4 – 18.00 – Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων (Data Privacy)

· Σάββατο 04/4 – 09.30 – Πραγματοποίηση παρουσιάσεων (Presentation Skills)

· Κυριακή 05/4 – 09.30 – Διαχείριση έργου (Project Management)

· Τετάρτη 08/4 & Πέμπτη 09/4 – 18.00 – Βασικές γνώσεις δημιουργίας ιστοσελίδων (Web design basics)

· Σάββατο 11/4 – 09.30 – Media Skills and how to use them to promote your business (video/photography) [εργαστήριο στα ΑΓΓΛΙΚΑ]

Τα εργαστήρια του Σαββατοκύριακου έχουν διάρκεια 6 ώρες (εκτός του Fundraising, που έχει διάρκεια 8), ενώ τα εργαστήρια της Τετάρτης και της Πέμπτης έχουν διάρκεια 3 ώρες.

Εισηγητές στα εργαστήρια θα είναι οι Άρης Σούρας, Γιώργος Αργυράκης και Σωτήρης Πετρόπουλος από το HIGGS (https://higgs3.org/), η Αργυρώ Μπαράτα από το FEAST Thessaloniki, ο Δημήτρης Δημητριάδης από τη The Future Cats (https://thefuturecats.com/), η Θάλεια Ρίζου από το Youthnest (https://youthnest.com/), ο Ανέστης Χατζηδιάκος από το Creative Hub (https://creativehub.gr/) και ο Doug Herman από το Refocus Media Labs (https://refocusmedialabs.org/refocus).

Στους συμμετέχοντες δίνεται βεβαίωση συμμετοχής, ενώ για την εγγραφή σας στα εργαστήρια είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε στο http://bit.ly/applyskillup

Το Skill Up διοργανώνεται από το Creative Hub σε συνεργασία με το Starfish Foundation και με τη χρηματοδότηση του Open Society Foundations. Για το Creative Hub το πρόγραμμα αποτελεί μέρος της ευρύτερης πρωτοβουλίας The Bridge Project.