contact@creativehub.gr

Our blog

To Creative Hub

Έχω μια φοβερή ιδέα! Ωραία! Τι κάνω όμως τώρα;

Πολύ συχνά τα πρώτα βήματα υλοποίησης μιας ιδέας είναι αυτά που φαίνονται και πιο δύσκολα, ίσως γιατί δεν γνωρίζουμε το ποια ακριβώς είναι! Το Creative Hub έρχεται να βοηθήσει σε αυτό.

Με δεκαετή εμπειρία στην ανάπτυξη δημιουργικών project σε διάφορους χώρους θεωρούμε πως έχουμε πολλά να μοιραστούμε με επίδοξους δημιουργούς! Κάποια από αυτά τα projects ήταν επιτυχημένα και κάποια απέτυχαν. Σε κάθε περίπτωση, όμως, προσέφεραν χρήσιμη εμπειρία και γνώση, την οποία θέλουμε να μοιραστούμε και με άλλους, συνεισφέροντας το δικό μας μικρό λιθαράκι στην ανάπτυξη ενός δημιουργικού περιβάλλοντος. Άλλωστε, συμφωνούμε απόλυτα με τη ρήση του Robert Noyce, ότι…

Η γνώση είναι δύναμη. Η γνώση, που μοιράζεται, είναι δύναμη πολλαπλασιασμένη!

Λέγοντας “δημιουργικού”, δεν αναφερόμαστε μόνο σε ότι έχει να κάνει με τις Τέχνες ή τον Πολιτισμό, άλλα σε οτιδήποτε απαιτεί μια δημιουργική διαδικασία και την μετατροπή μιας… άυλης ιδέας σε ένα “χειροπιαστό” (εντός ή εκτός εισαγωγικών) προϊόν, υπηρεσία ή project.

Πως όμως μπορεί να βοηθήσει το Creative Hub σε αυτό;

Με δύο τρόπους…

Ο “άμεσος” είναι με τη συμμετοχή της ομάδας του, με συγκεκριμένο ρόλο, στην υλοποίηση ενός project. Σε αυτό την περίπτωση, το Creative Hub γίνεται ένας από τους άμεσους συνεργάτες του επίδοξου δημιουργού.

Ο “έμμεσος” είναι με την διοργάνωση ή υποστήριξη δράσεων, που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, οι οποίες θεωρούμε ότι μπορούν να φανούν χρήσιμες στα πρώτα βήματα υλοποίησης του project σας.

Τι δεν είναι το Creative Hub;

Δεν είναι χρηματοδότης – επενδυτής, ούτε (προς το παρόν τουλάχιστον) κάποια δομή incubation επιχειρηματικών ιδεών. Ωστόσο, πρόκειται για μία πλατφόρμα, η οποία είναι στο ξεκίνημά της, και το μόνο σίγουρο είναι πως θα εξελιχθεί!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας, που θα βρείτε εδώ.

Μην διστάσετε να εγγραφείτε στο newsletter του Creative Hub εδώ και να ακολουθήσετε τα κανάλια μας στα social media:

Facebook: https://www.facebook.com/creativehubgr/

Twitter: https://twitter.com/CreativeHubGr

Instagram: https://www.instagram.com/creativehubgr/